Kommende kampe i Parkhallen
Lørdag den 7. november
Kl. 12.30 U 11 Piger B Kolding HK – Fredericia HK

Resume af weekendens kampe

Søndag den 1. november
U 11 pige B Kolding HK – Vejle Håndbold 3-25
Ved pausen førte Vejle 11-1
Emma Friis Jelsgaard lavede KHs 3 mål
KH mødte i sæsonens første kamp et meget stærkt Vejle-hold. Vejle fik tilkendt et straffekast i 1. halvleg, men KHs målmand reddede skuddet. Stillinger undervejs: 0-3, 0-6, 0-7, 1-11, 1-19, 1-22,
Følgende var med i holdets første kamp. Greisa Trukse, Emma Overgaard, Milla Andersson, Emma Friis Jelsgaard, Lea Holst Rodil, Stille Lundbeck, Mille Marie Brodersen
Holdets næste kamp er på lørdag den 7. november i Parkhallen mod Fredericia HK

U 9 drenge Spiller søndag den 8. november i Sydbank Arena mod Kolding IF

Det er vigtigt at understrege, at de opdaterede retningslinjer for håndbolden forudsætter, at man følger de generelle anvisninger fra sundhedsmyndighederne og politiet. De væsentligste er, at: Forsamlingsforbud på 10 personer gælder voksne fra 22 år og derover.
En evt. træner, frivillig eller dommer tæller med i det samlede antal.
Forsamlingsforbud på 50 personer gælder for idræts- og foreningsaktiviteter uden overnatning for børn og unge til og med 21 år.
Der må gerne være nødvendige voksne til stede som en del af forsamlingen på 50 personer.
En nødvendig voksen er en træner, hjælpetræner eller en forælder ved forældre/barn hold, hvis tilstedeværelse er nødvendig for, at aktiviteten kan udføres forsvarligt. Der må ikke blandes voksne udøvere med ungdomsudøvere. Hvis blot én 22-årige deltager som udøver, gælder forsamlingsforbuddet på 10 personer. Med virkning fra den 29. oktober og foreløbig frem til den 2. januar 2021, skal der bæres mundbind i offentligt tilgængelige steder indendørs – også idrætsfaciliteter og klubhuse. Kravet om mundbind gælder for alle på 12 år og derover. Der skal ikke bæres mundbind under selve idrætsaktiviteten – det gælder både udøvere, træner og dommere. Det skal bæres ved ankomst til og afgang fra omklædningsrum eller til og fra selve idrætshallen, hvor aktiviteten skal udføres, hvis man møder omklædt.