Kommende kampe i Parkhallen
Torsdag den 3. december
Kl. 17.30 U 9 drenge Kolding HK – Kolding IF

Seniorkampe efter nytår
Turneringshåndbolden er hårdt ramt af Corona-restriktioner, og listen med udsatte kampe vokser weekend for weekend.
Nu er der dog en kampplan klar for senior i JHF.
Hvad sker der mon med vores kampe? Det spørgsmål har mange spillere sikkert stillet sig selv, for det har der indtil nu været usikkerhed om i mange senior- og ungdomsrækker.
Nu er det dog slut med at gruble, for i denne uge er der truffet en fælles beslutning for 2. og 3. division, ligesom lokalforbundene har truffet beslutning på vegne af deres øvrige lokale rækker. Beslutningerne er baseret på regeringens seneste udmelding, som lige nu giver mulighed for, at senior kan starte op 14. december.
Hvis regeringen forlænger eller ændrer restriktionerne igen, vil det selvfølgelig være nødvendigt at kigge på kampsituationen igen. 2. og 3. division møder alle én gang Spiller man seniorhåndbold i 2. og 3. division, kan man se frem til en del færre kampe, for her bliver det sådan, at holdene kun møder hinanden i én indbyrdes kamp over hele sæsonen.
Har man nået at spille mod hinanden i efteråret, bliver returopgøret i foråret altså fjernet fra kampprogrammet.
Er kampen fra efteråret derimod blevet udsat, vil den udsatte kamp blive fjernet fra kamprogrammet, og så mødes holdene i foråret i stedet. Det giver luft i programmet, da man ikke skal spille de udsatte kampe fra efteråret, og det gør kampprogrammet mere fleksibelt i forhold til Corona-afbud.
De udsatte og aflyste kampe bliver hurtigst muligt trukket ud af kamprogrammet, og herefter er kampplanen klar.
Efter 29. december vil kampprogrammet være gældende.
Ingen ombrydning i Jyllandsserien, Serie 1, serie 2, serie 3 og serie 4
I de øvrige lokale seniorrækker er det besluttet, at der ikke bliver ombrydning. Det betyder, at der ikke kommer nye kampe ind efter jul, og at foråret i stedet skal bruges på at afvikle de kampe, der allerede er planlagt.
Jydsk Håndbold Forbund Kreds 1-8 anbefaler, at man for at undgå en hård fysisk opstart venter med at genoptage kampprogrammet som besluttet i 2. og 3. division.
Alle kampe skal være afviklet senest den 28. marts. Puljernes top- og bundhold vil herefter rykke op eller ned som normalt.