Velkommen til kamp i Parkhallen Lørdag den 22. September

Kl. 13.00 3. division, damer Kolding HK – Viby IF

Kl. 14.30 2. division, herrer Kolding HK – Faaborg ØH

Kl. 16.00 3. division, herrer Kolding HK – Tommerup HK

Velkommen til en ny sæson. Vi tager på lørdag hul på en helt ny sæson. Den nye sæson vil byde på nye modstandere, så det bliver spændende at se, hvordan Kolding HKs forskellige hold klarer sig i den nye sæson. Vi starter med 3 svære hjemmekampe. Men med publikums opbakning skal det nok gå. Spillerne har knoklet hårdt på i træningstimerne og træningskampene op til sæsonstarten. Nu er det alvor, og vigtige point står på spil. Vi har sagt farvel til nogle af sidste sæsons spillere, og på lørdag siger vi goddag og velkommen til nye spillere. Tag godt imod de nye spillere. Hver kamp er vigtig. Til publikum skal lyde: Støt op om hjemmeholdene og skab stemning i Parkhallen. Husk du kan være med til at bestemme, hvem der skal være kampens bedste KH-er.

Martin Eriksen, træner for 3. division, damer:

Ny sæson og nye spillere og ja dem er der hele 9 af. Så er godt spændt nu hvor vi skal til at spille om point. Dagens modstander fra Viby, er ikke et hold vi kender ret meget til, men man siger jo at hold fra Århus, gerne vil løb. Så det skal vi stoppe ved at score på vores chancer. Vi skal fortsætte de gode takter som vi har vist i vores træningskamp, hvor vi har stået godt i defensiven. Så vi er klar og spændte på at komme i gang med sæsonen.

Mads Kiib, træner for 2. division, herrer:

Velkommen til en ny og spændende sæson i herrernes 2. division, trænerteamet og holdet glæder sig til igen at kæmpe om 2 point. Vi må erkende som oprykkere, at vi vil blive udfordret i alle kampe, da rækken ser meget stærk ud. Vi vil gå ind til hver eneste kamp med stor vilje og mod på at vinde, uanset modstander. Som oprykkere skal vi kæmpe for hvert eneste point for at opnå endnu en sæson i 2. division, hvilket vil gøre os farlige for alle modstander, da vi trods rollen som underdogs, mener at vi har muligheden for at spille lige op med alle hold. Lørdagens modstander fra Fåborg, har fået etableret sig i den sjove ende af tabellen, så det bliver en spændende debut, hvor vi får et billede af hvor vi står henne i forhold til de andre hold. De spiller tempofyldt med stor sikkerhed i spillet fremad banen, så vi skal være klar fra start. Det bliver en fornøjelse at kæmpe for hver en centimeter, sammen med holdet, mod en stærk trup fra Faaborg, men mon ikke Parkhallens betongulv kan tage pusten fra de fleste. Der er kommet nye spillere i truppen, og jeg kan garantere for at de vil gøre alt for at få en god debut. Vi vil fighte til sidste fløjt, så vi kan se hinanden i øjnene efter kampen, forhåbentlig med point på kontoen.

Bjørn Hugger, 3. division, herrer:

Vi starter sæsonen med, at møde Tommerup. Et hold der har ligget i 3. division i mange sæsoner og er et solidt og stærkt hold med en god omgang rutine. Vi har i forbindelse med oprykningen i år fået en del nye spillere til klubben og to nye på træner posten. En flok unge gutter der bare vil fremad blandet med en kæmpe portion erfaring i form af nogle gutter med MANGE divisions kampe i benene er jeg sikker på vi nok skal drille en masse af holdene i 3. division i år. Solidt hårdt forsvar, tålmodighed i angrebet og et godt returløb. Lykkedes det, så bliver det ikke sjovt, at spille mod os om det er på hjemme eller udebane. GOD KAMP!

Velmødt i Parkhallen lørdag den 22. september

Billetprisen er 40 kr.

Støt op om hjemmeholdene og skab stemning i hallen.

Kolding Håndboldklub